Matkat La Palmalle

Lähteäkö vai eikö lähteä

Voiko olla mukavampaa tapaa tutustua uuteen, kiehtovaan matkakohteeseen kuin oman ryhmän kanssa kohteen hyvin tuntevan oppaan huolehtiessa kaikista yksityiskohdista.

Suomesta ei toistaiseksi järjestetä suoria lentoja La Palmalle. Yhteydet ovat kuitenkin suoraviivaiset käytettäessä Air Berlinin lentoja. Syksyllä 2012 alkavat myös suorat lennot Tukholmasta. Astromatkat ei ole matkatoimisto, joten se ei järjestä lentoja, mutta opastaa mielellään niiden varaamisessa.

Muilta osin kaikki järjestelyt voidaan, ja kannattaa, tehdä Astromatkojen kautta. La Palman parhaat majoittumisvaihtoehdot eivät ole helposti saarta tuntemattoman löydettävissä. Majoittua voidaan myös omaan vuokrataloon halutulla mukavuustasolla. Ruokailut, vaellukset, rannat, harrastukset ja kaikki muu voidaan vapaasti sopia paketiksi, joka parhaiten täyttää teidän tarpeenne. Katso tästä esimerkkiohjelma ja sen ohjeellinen hinta.

La Palma on kohteena ehdottomasti käymisen arvoinen. Näillä sivuilla on vain pieni vilkaisu kaikkeen siihen, mitä La Palma voi tarjota. Ota yhteyttä ja katsotaan millainen paketti sinulle ja ryhmällesi sopisi.